Пастет от риба тон

Дата: 25.06.2018
ТИТЛА: Готвач
Пастет от риба тон
 
Необходими продукти:
1 консерва риба тон
1 с. л. горчица
1 скилидка чесън
1 ч. л. копър
черен пипер
лют червен пипер
 

Начин на приготвяне:
1
Рибата тон се отцежда от течността в консервата.
2
Изсипва се в купичка и се добавят горчицата, счуканата скилидка чесън, копърът, черният и червеният пипер.
3
Разбърква се добре.


Съвет:
Може да се намаже на филийка селски хляб за закуска или да се поднесе с препечени филийки за мезе на чаша студено бяло вино.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

23.07.2018
Консервата мисля, че е 160 гр. Можете да използвате риба тон в олио или в собствен сос. И двата варианта съм пробвала и става много вкусно.
1.
Изпрати
лично съобщение

19.07.2018
Колко грама е консервата ? В олио или собствен сос? Харесва ми рецептата!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


143 ДУШИ ОНЛАЙН
Радост публикува рецептата Пилешки дробчета на фурна
Радост публикува рецептата Пилешка супа
Бон Апети коментира рецептата Пасти „Жербо“
Меди коментира рецептата Тирамису без яйца
Анна коментира рецептата Сконс със сирене
goger се регистрира в сайта.
Aniradeva се регистрира в сайта.
Elka Spiridonova коментира рецептата Мъфини с ябълки и канела
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта