Кръмбъл с круши и карамел
Лора и Стоян
8. |
Изпрати
лично съобщение |
12.04.2023 Без желатин стои ли лремът стегнат?
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
08.08.2019 Много вкусен стана но според мен трябва да е с 2 пъти по малко бисквитен блат и 2 пъти повече крем. Аз го направих в 28см тавичка и е 50/50 като съотношение видимо. Иначе е много вкусно, два коментара по темата няма :)
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
22.01.2019 Сложих сока от лимона в бисквитите за основата, а в крема вместо пудра захар - подсладител. Пак стана голяма вкусотия.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
24.02.2018 Вкусотия ! При мен стана супер. Но понеже в Гърция няма заквасена сметана, я замених със страгисто(нещо като цедено мляко). И се получи перфектно. Не успях да снимам първият, но след малко започвам вторият и ще снимам.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
07.10.2017 Супер вкусно! Един съвет от мен - не ползвайте сладко за украса. Разтече се, крема се поразпадна когато го извадих от формата. Иначе си стана много вкусно.
|
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...