Тиквени палачинки с мед
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 30.10.2018 Ароматен и нежен десерт!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 27.10.2017 Много вкусен. Дюлите станаха страхотни!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 07.03.2016 Много лек и вкусен десерт!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
15.02.2016 Страхотен десерт, много нежен, бърз и вкусен!
Може да погледнете и при мене, как се получи:
http://lecker-mit-gerim.blogspot.de/2016/02/clafoutis-mit-quitten.html
Горещо го препоръчвам на всички!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
06.11.2015 Сидхарта, кафявата захар е захар с различен цвят и вкус, а не с различна степен на сладост. Дюлите са кисели плодове и очевидно за теб, захарта не е достатъчна. На нас ни харесват в десерти, защото ги правят различни, ароматни и леко кисели. Така че причината за леко киселия вкус на десерта е в самите плодове (които могат да бъдат по-сладки и/или по-кисели) и/или в количеството захар, а не във вида й. Ако решиш да ги приготвиш отново, ти препоръчваме да сложиш повече захар.
|
Когато една от най-обаятелните жени в света споделя отношението си към спагетите, виното и фитнеса,...
Костната маса представлява жива тъкан, която има свойството да се разрушава. Един от начините да се...
Храните с високо съдържание на захар определено са нездравословни, но са твърде вкусни, за да...
Всички почитатели на италианската кухня, сред които сме и ние, рано или късно застават пред...
Едва ли има човек, който да не може да разпознае чистия и свеж вкус на...