Тиквени палачинки с мед
Лора и Стоян
3 яйца 6 с. л. брашно 300 мл животинска сметана 70 г захар кората от 1 лимон 1 пакетче бурбонска ванилова захар 2 с. л. коняк | за плодовете: 2 дюли 100 г захар 1 с. л. сок от лимон 1 пръчка канела краве масло за намазване пудра захар за поръсване |
7. |
Изпрати
лично съобщение |
30.10.2018 Ароматен и нежен десерт!
| ![]() |
6. |
Изпрати
лично съобщение |
27.10.2017 Много вкусен. Дюлите станаха страхотни!
| ![]() |
5. |
Изпрати
лично съобщение |
07.03.2016 Много лек и вкусен десерт!
| ![]() |
4. |
Изпрати
лично съобщение |
15.02.2016 Страхотен десерт, много нежен, бърз и вкусен!
Може да погледнете и при мене, как се получи:
http://lecker-mit-gerim.blogspot.de/2016/02/clafoutis-mit-quitten.html
Горещо го препоръчвам на всички!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
06.11.2015 Сидхарта, кафявата захар е захар с различен цвят и вкус, а не с различна степен на сладост. Дюлите са кисели плодове и очевидно за теб, захарта не е достатъчна. На нас ни харесват в десерти, защото ги правят различни, ароматни и леко кисели. Така че причината за леко киселия вкус на десерта е в самите плодове (които могат да бъдат по-сладки и/или по-кисели) и/или в количеството захар, а не във вида й. Ако решиш да ги приготвиш отново, ти препоръчваме да сложиш повече захар.
|
Декември е, Коледа наближава, а ние вече усещаме истинския дух на празника, който толкова много...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...