Чоризо с гъби на тиган

Вкусен аламинут
Източник: Бон Апети
Дата: 16.09.2024

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
200 г чоризо
500 г кафяви печурки (дребни)
4 стръка мащерка
2 стръка пресен лук


Начин на приготвяне:
1
Чоризо с гъби на тиган
Гъбите се почистват с влажна кърпа, след това се режат на тънко.
2
Чоризо с гъби на тиган 2
Чоризото се реже на тънки кръгчета и се запържва в загрят тиган с незалепващо покритие.
3
Чоризо с гъби на тиган 3
Прибавят се гъбите и щом се запържат добре, се овкусява с накъсаната мащерка и наситнения пресен лук. Разбърква се и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


134 ДУШИ ОНЛАЙН
Elena Mineva се регистрира в сайта.
Ангелова се регистрира в сайта.
Svetla Ruseva-Kostova се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: