Чоризо с гъби на тиган

Вкусен аламинут
Източник: Бон Апети
Дата: 03.11.2021

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
200 г чоризо
500 г кафяви печурки (дребни)
4 стръка мащерка
2 стръка пресен лук


Начин на приготвяне:
1
Чоризо с гъби на тиган
Гъбите се почистват с влажна кърпа, след това се режат на тънко.
2
Чоризо с гъби на тиган 2
Чоризото се реже на тънки кръгчета и се запържва в загрят тиган с незалепващо покритие.
3
Чоризо с гъби на тиган 3
Прибавят се гъбите и щом се запържат добре, се овкусява с накъсаната мащерка и наситнения пресен лук. Разбърква се и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


140 ДУШИ ОНЛАЙН
Liya се регистрира в сайта.
sisi_ml коментира рецептата Бърз тутманик без втасване
Йорданова се регистрира в сайта.
Константина Христова се регистрира в сайта.
Denitsa Petrova се регистрира в сайта.
Vanya Stoyanova се регистрира в сайта.
inn4o се регистрира в сайта.
Sevim Osman се регистрира в сайта.
Zlatka Vasileva се регистрира в сайта.
Vili Todorova се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: