Джигер

Дата: 27.06.2018
ТИТЛА: Готвач
Джигер
 
Необходими продукти:
черен дроб
сол
черен пипер
лют червен пипер
брашно
 

Начин на приготвяне:
1
Дробът се нарязва на тънки и дълги жулиени. Подправя се със сол, черен пипер и лют червен пипер. Всяко парче се овалва в брашно.
2
В дълбок съд се сипва олио (около 2 см) и след като загрее, се слагат парчетата дроб. Разбъркват се с решетъчна лъжица. Приготвят се много бързо - максимум за 1 минута. Не е необходимо много време да се пържат, защото ще станат твърди и жилави. Изваждат се и се оставят върху кухненска хартия да се оцедят.
3
Киселото мляко и майонезата за чесновия сос се разбъркват добре. Прибяват се лимоновият сок, сол, счуканият чесън и копърът. Всичко се разбърква добре.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Ивайло се регистрира в сайта.
milenka коментира рецептата Хрупкав хляб със сусам
Angelina Daneva се регистрира в сайта.
ioni се регистрира в сайта.
SuperMag коментира рецептата Пица със зеленчуци на грил
SuperMag коментира рецептата Салата от печени тиквички
SuperMag коментира рецептата Пилешко с пролетни зеленчуци
SuperMag коментира рецептата Супа топчета със спанак
SuperMag коментира рецептата Ябълки със сирене и ядки
SuperMag коментира рецептата Тофу с ябълки
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта