Джигер

ТИТЛА: Експерт готвач
Дата: 27.06.2018
Джигер
 
Необходими продукти:
черен дроб
сол
черен пипер
лют червен пипер
брашно



Начин на приготвяне:
1
Дробът се нарязва на тънки и дълги жулиени. Подправя се със сол, черен пипер и лют червен пипер. Всяко парче се овалва в брашно.
2
В дълбок съд се сипва олио (около 2 см) и след като загрее, се слагат парчетата дроб. Разбъркват се с решетъчна лъжица. Приготвят се много бързо - максимум за 1 минута. Не е необходимо много време да се пържат, защото ще станат твърди и жилави. Изваждат се и се оставят върху кухненска хартия да се оцедят.
3
Киселото мляко и майонезата за чесновия сос се разбъркват добре. Прибяват се лимоновият сок, сол, счуканият чесън и копърът. Всичко се разбърква добре.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


135 ДУШИ ОНЛАЙН
Mariyana Petrova коментира рецептата Сельодка под шуба
Mariyana Petrova коментира рецептата Сельодка под шуба
Миленски коментира рецептата Сарми с лапад и булгур
Миленски се регистрира в сайта.
Slaveya се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: