Хрупкав пържен лук
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
18.07.2018 Много вкусно се получи!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
26.03.2015 Страшно вкусна!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
10.03.2015 Много хубаво се получи! Сложихме и малко топчета от кайма и тъй не намерихме гарам масала, добавихме люти чушки! :)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
07.03.2015 Сготвих рецептата.
Доволна съм.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
26.02.2015 Червен боб по индийски
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...