Равиоли "Пана е помодоро"
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
27.10.2014 Рецептата е лесна за изпълнение,но е пропуснато да се каже какво става с пилешкото месо след мариноването му. Аз го прибавих заедно с гъбите и се получи. Пропуска в рецептата би объркал един начинаещ в кухнята,каквато съм и самата аз, въпреки че не е трудна.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...