Леща
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
02.03.2020 Любима
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
18.12.2019 Много вкусна
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
14.03.2016 Аз направих супата по рецептата, но с по-малко количество продукти, тъй като готвя само за себе си. Снимката е преди да я пасирам. Стана чудесна.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
18.09.2015 По желание преди поръсването с магданоз и сервирането й може да бъде пасирана. Надявам се да ви хареса.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
18.09.2015 А пасира ли се супата?
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...