Гофрети

Основно тесто за гофрети
Източник: Маринела
ТИТЛА: Помощник готвач
Дата: 12.02.2016
Гофрети
Гофрети
Гофрети
 
Необходими продукти:
250 г маргарин със стайна температура (или краве масло)
250 г захар
1 ванилия
5 яйца
500 г брашно
1 бакпулвер
500 мл прясно мляко
ром
шоколад
мармалад


Начин на приготвяне:
1
Яйцата се разбиват със захарта и маргарина, докато се получи гладко тесто.
2
Прибавят се ванилията и ромът.
3
След това се сипват брашното и бакпулверът, и се разбърква много добре.
4
Накрая постепенно се налива млякото, докато се получи тесто с гладка консистенция.
5
Загрявате добре гофретника и приготвяте гофретите, като за всяка гофрета слагате около 2-3 с. л. от сместа.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Карамел коментира рецептата Венециански бисквити
Трифонова се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Крем „Печено мляко”
Rosy коментира рецептата Гофрети
Rosy сготви Гофрети
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: