Агнешка супа
Лора и Стоян
1 кг агнешки комплект 100 г кисело мляко 100 г ориз 50 мл зехтин 2 жълтъка 2 глави лук 4 връзки пресен лук 1 връзка лапад 1 връзка копър 2 стръка пресен чесън сокът от 1/2 лимон сол и черен пипер на вкус |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
17.04.2017 Супата стана превъзходна. Но вместо с дреболии , само с агнешко я сготвих. Просто стана невероятна
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
14.04.2017 По-добре повече за ядене,отколкото по-малко за пиене!
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...