Макарони по флотски

Дата: 24.07.2009
Източник: Бон Апети
Макарони по флотски
 
Необходими продукти:
1/2 пакет макарони (250-300 г)
250 г телешка кайма
50 г масло
2 глави кромид лук
2 с. л. олио
черен пипер и сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Макарони по флотскиМакароните се начупват, сипват се в тенджера с кипнала подсолена вода и се сваряват. Отцеждат се от водата.
2
Макарони по флотски 2Лукът се нарязва наситно и се запържва в сгорещените олио и масло. Прибавя се овкусената със сол и черен пипер кайма, разбърква се и се пържи.
3
Макарони по флотски 3Макароните се разбъркват с лука и каймата и се сервират.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


264 ДУШИ ОНЛАЙН
Petya Stoyanova се регистрира в сайта.
Elena Paseva се регистрира в сайта.
Tania Stoilova коментира рецептата Крем супа с картофи и праз
Violeta Boncheva Amudjiyan се регистрира в сайта.
Slantsev Tsvqt се регистрира в сайта.
Boryana Yordanova се регистрира в сайта.
KREMCHO публикува рецептата Крем супа от нахут и царевица
KREMCHO публикува рецептата Салата от земна ябълка
Dijan O\'Brien се регистрира в сайта.
Aleksandra Voinova се регистрира в сайта.
Eli Vitanova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта