Тестени изделия по алпийски

Рецепта от швейцарската кухня, приготвена от Петя Петкова-Щифлер
Източник: Бон Апети
Дата: 24.07.2009
Тестени изделия по алпийски
 
Необходими продукти:
300 г паста
200 г кашкавал
150 мл готварска сметана
150 мл прясно мляко
4 глави лук
3-4 с. л. зехтин
черен пипер и сол на вкус


Начин на приготвяне:
1
Тестени изделия по алпийски
Лукът се нарязва, посолява се и се запържва в зехтина до златисто.
2
Тестени изделия по алпийски 2
Сварената паста се разбърква с прясното мляко, сметаната и запържения лук. Подправя се с черен пипер на вкус.
3
Тестени изделия по алпийски 3
Половината от пастата се сипва в подходяща тавичка и се покрива с настърган кашкавал.
4
Тестени изделия по алпийски 4
Сипва се останалата паста, поръсва се с кашкавал и се пече във фурна 10 минути на 200 градуса.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


106 ДУШИ ОНЛАЙН
raq01 се регистрира в сайта.
Kristin Genkova се регистрира в сайта.
swenstyle коментира рецептата Домашен тарама хайвер
swenstyle се регистрира в сайта.
Ivaylo Yordanov Zemenski се регистрира в сайта.
Daniela Guneva коментира рецептата Печена свинска плешка
Ясен Симов се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: