Кашкавалки

Дата: 23.12.2015
Източник: Славито86
ТИТЛА: Чирак
КашкавалкиКашкавалки
 
Необходими продукти:
4 1/2 ч. ч. брашно
150 г сирене
150 г кашкавал
250 г краве масло
250 г кисело мляко
1 ч. л. сода за хляб
 

Начин на приготвяне:
1
Сиренето и кашкавалът се настъргват на едро ренде и се смесват с останалите продукти в купа. Разбърква се добре и се замесва тесто.
2
Тестото се разделя на 12 топки, които се слагат в хладилник за около 3 часа.
3
След това всяка топка се разточва на кръг с диаметър от 20 см и дебелина от около 2-3 мм.
4
Всеки кръг се реже на четири части и всяка част се навива от широката към тясната страна.
5
Кашкавалките се пекат в загрята на 240 градуса фурна, докато се зачервят.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


265 ДУШИ ОНЛАЙН
Дарко публикува рецептата Виенско тесто
Дарко публикува рецептата Домашно маслено тесто
Дарко публикува рецептата Домашна паста
Zornica Atanasova коментира рецептата Супа с нахут и чоризо
Silva Semova се регистрира в сайта.
Дарко публикува рецептата Тирамису
Ana Maria Petkova коментира рецептата Ягодово парфе
Ива Русанова се регистрира в сайта.
Ana Maria Petkova се регистрира в сайта.
Марияна Разложкова се регистрира в сайта.
Владимир Михайлов се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта