Лимонови курабийки с течен шоколад
Нашите кулинари






| 1. |
Изпрати
лично съобщение |
06.11.2014 Здравейте ,направих кекса но нещо с печенето не се получи.50 минути на 170 градуса беше недопечен и много светъл.След още 10 минути го извадих но като истина леко спадна и като се яде е като глетав -лепи се .На вкус е много хубав но следващия път смятам да го пека на 180 градуса.Ако можете да ми дадете съвет ще съм благодарна.
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...