Сметанова торта с ягоди „Цецо”

Дата: 12.05.2014
Източник:
ТИТЛА:
Сметанова торта с ягоди „Цецо”
 
Необходими продукти:
3 готови блата за торта
1 л сладкарска сметана
1 ч. ч. пудра захар
2 ч. л. инстантно кафе
50 г шоколад за поръсване
 

Начин на приготвяне:
1
Охладената сметана се разбива със захарта, докато сметаната образува връхчета.
2
Разбитата сметана се разделя на 3 части, като към едната се прибавя кафето и хубаво се разбърква.
3
Ягодите се нарязват на филийки.
4
Започнете сглобяването на тортата, като намажете най-долния блат с бяла сметана, върху нея подредите половината от нарязаните ягоди и отново сложите сметана.
5
Слагате втория блат и сметаната с кафето. Слагате и третия блат, като го покривате обилно с останалата сметана, декорирате с останалите ягоди и настъргвате шоколад.
6
Готовата торта слагате в хладилник, поне за 4-5 часа.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Мони Славчева се регистрира в сайта.
Антония Ангелова се регистрира в сайта.
Simona Trencheva се регистрира в сайта.
Иванка Георгиева се регистрира в сайта.
'Бахте Нур се регистрира в сайта.
Гюрина се регистрира в сайта.
Живка Станева се регистрира в сайта.
Guilherme Augusto Maia се регистрира в сайта.
Ани Паспалева се регистрира в сайта.
Марина Витанова коментира рецептата Пай с круши
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта