Плодова салата със сос „Гогол-могол”
Лора и Стоян
|
1 кофичка извара 100 г бадеми 50-60 г кокосови стърготини (+ за овалване) 2-3 с. л. на вкус кокосова захар или сироп от агаве 50-100 г бял шоколад (на вкус) 1-2 бр. обикновени вафли |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
06.11.2014 Превъзходни на вкус
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
12.10.2014 Абе, не съм особено очарована...!
|
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...