Торта със сметана
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
23.10.2014 Много вкусна :)
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
13.10.2014 Много вкусна и бърза за приготвяне торта. Признавам си - надмина очакванията ми. Аз леко сиропирах бисквитите защото ябълките ми бяха жълти и не особено сочни.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
24.05.2014 Приготвих тортата с бишкоти и ни хареса много вкъщи.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
23.02.2015 извинете не се пише зада ,а за да ии аз не ги сироприах и станаха пак миш маш
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
24.05.2014 Всъщност не е добре да се сиропират бисквитите, защото ябълките обикновено пускат много сок и е хубаво една нощ тортата да бъде в хладилник зада абсорбита сока.Бисквитите Закуска са по дебели и много добре попиват сока, затова предпочитам тях.Колкото до заквасената сметана тя също има доста вода в нея.Моята торта винаги става, сочна, сладка и много свежа мммм и вкусна...:-)
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...