Брускети с хумус от грах

Дата: 25.05.2016
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 пълнозърнест хляб
1 скилидка чесън
2 с. л. зехтин
за хумуса:
400 г замразен грах
50 г сусамов тахан
2 скилидки чесън
1/2 връзка пресен кориандър
1 ч. л. кимион на зърна
1 с. л. сок от лимон
сол и черен пипер на вкус
 
Бон Апети препоръчва:

Начин на приготвяне:
1
Брускети с хумус от грахХлябът се реже на филийки, маже се със зехтин и се запича за 8–10 минути в загрята на 180 градуса фурна, с вентилатор. След това се натрива с чесъна.
2
Брускети с хумус от грах 2В купа се смесват грахът, таханът, кимионът, стритият на паста чесън, лимоновият сок и листенца кориандър.
3
Брускети с хумус от грах 3Овкусява се със сол и черен пипер и се пюрира.
4
Брускети с хумус от грах 4Хумусът се сервира върху филийките.
Подобни рецепти:
Коментари (3)
3.
Изпрати
лично съобщение

11.07.2016
Вкусно е, добавих преди сервиране зехтин екстра върджин.
2.
Изпрати
лично съобщение

21.06.2016
Не беше точно това което очаквах като вкус, увеличих някой от продуктите и се получи .
1.
Изпрати
лично съобщение

13.06.2016
Обожавам хумус, а този от грах е много вкусен и си заслужава да се опита!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


191 ДУШИ ОНЛАЙН
Даниел Банчев коментира рецептата Бяла пилешка супа
Plamena Valyanova коментира рецептата Чийзкейк „Шварцвалд“
Жени се регистрира в сайта.
Anton Antonov се регистрира в сайта.
Maria Trencheva се регистрира в сайта.
Ivan Georgiev се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта