Домати с мус от сирена и грилована тиквичка
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
11.07.2016 Вкусно е, добавих преди сервиране зехтин екстра върджин.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 21.06.2016 Не беше точно това което очаквах като вкус, увеличих някой от продуктите и се получи .
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
13.06.2016 Обожавам хумус, а този от грах е много вкусен и си заслужава да се опита!
|
Толкова сме свикнали морковите да са оранжеви на цвят, че почти не бихме могли да...
Всички сме чували, че колкото по-тъмно на цвят е брашното, толкова по-пълнозърнесто и съответно –...
Вече броим часовете до премиерата на новия шести сезон на „Бон Апети“ по 24Kitchen. Знаем, че...
Ароматерапия в кухнята Дори и на пръв поглед да звучи невероятно, приготвянето на храна с цветя,...
Родината на сладките картофи (патати) е районът на Централна Америка и Карибските острови. Според археологически...