Бърза леща
Лора и Стоян
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
5 тиквички 5 глави стар лук 2 моркова олио копър на вкус сол, черен и червен пипер на вкус кимион на вкус 3 яйца 100 г настърган кашквал 2-3 скилидки счукан чесън пресен магданоз на вкус 1 кубче бульон (или пикантина) 5 с.л. брашно кисело мляко или прясно мляко по избор |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...