Кесадия с риба тон и царевица

Дата: 19.04.2017
Източник: Ди Алба
ТИТЛА: Хоби готвач

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
2 бр. тортия питки
4–5 ч. л. майонеза
1 консерва риба тон (в собствен сос)
настърган кашкавал
нарязани наситно целина и магданоз
царевица
настъргана лимонова кора
 
Бон Апети препоръчва:

Начин на приготвяне:
1
Слагате тортия питката върху равна повърхност.
2
Поръсвате я с кашкавал, целина, майонеза, риба тон, царевица, лимонова кора и магданоз.
3
Отгоре поставяте още една питка.

4
Запечете питките на сгорещен тиган от двете страни.
5
Кесадия с риба тон и царевица 5Разрежете на четири части и сервирайте.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


190 ДУШИ ОНЛАЙН
Gabriela Komitova публикува рецептата Тирамису
Galina Valentinova публикува рецептата Веган торта
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта