Кесадия с риба тон и царевица

Дата: 19.04.2017
Източник: Ди Алба
ТИТЛА: Хоби готвач

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
2 бр. тортия питки
4–5 ч. л. майонеза
1 консерва риба тон (в собствен сос)
настърган кашкавал
нарязани наситно целина и магданоз
царевица
настъргана лимонова кора
 
Бон Апети препоръчва:

Начин на приготвяне:
1
Слагате тортия питката върху равна повърхност.
2
Поръсвате я с кашкавал, целина, майонеза, риба тон, царевица, лимонова кора и магданоз.
3
Отгоре поставяте още една питка.

4
Запечете питките на сгорещен тиган от двете страни.
5
Кесадия с риба тон и царевица 5Разрежете на четири части и сервирайте.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


249 ДУШИ ОНЛАЙН
даки се регистрира в сайта.
Linkery се регистрира в сайта.
Галина Липчева се регистрира в сайта.
MimolinaG се регистрира в сайта.
Mlakni Bechovek се регистрира в сайта.
Малина публикува рецептата Багети по френски
Даниела Китева се регистрира в сайта.
Mariyana Petrova коментира рецептата Паста с кайма и горчица
Katja Männing се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта