Бургаски ябълков пай
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
23.02.2020 Рецептата е добра.
Препоръчвам ви я.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
19.01.2019 Току що ги направих с два вида сладко и станаха страхотни :)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
06.02.2017 Мария, съгласно практиката ни, всички наши рецепти – и особено тези с тесто – се проверяват и се готвят по няколко пъти, преди да бъдат качени в сайта ни. Посочените количества на продуктите в рецептата са коректни.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
27.01.2017 Рецептата не е точна. Мазнината е ужасно много. Направих ги и нищо не стана, тестото не втаса и плуваше в мазнина. Загубих си времето и продуктите. Моля, проверявайте рецептите преди да ги качите! Благодаря!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...