Корейски палачинки (ха мул па дзан)
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
11.11.2017 Стана ПЕРФЕКТНО! Благодаря за рецептата! :*
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
08.01.2017 Лесно стана. Хареса ми пикантния вкус в суров вид. Всичко спазих в рецептата, с изключение на оцета, нямах бял винен и сложих сусамов оцет. С нетърпение очаквам да го опитам след седмица.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
05.11.2015 Без фиш сос.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...