Кисел от праскови

Дата: 10.10.2015
Източник: Lina Sheikh Osman
ТИТЛА: Чирак
Кисел от прасковиКисел от праскови
 
Необходими продукти:
2 праскови
4 ч. л. нишесте
320 мл вода
 

Начин на приготвяне:
1
Прасковите се обелват и се нарязват. Слагат се в блендер и се пасират до гладка каша.

2
В купичка се слага нишестето и се размива с част от водата. Другата част от водата се слага в касерола на котлона дакато заври.

3
Прибавя се размитото нишесте, внимателно, при постоянно бъркане. Когато заври отново, се дърпа от котлона и се прибавя кашата от прасковите и се бърка до хомогенизиране на сместа. Връща се на котлона за още 2 мин.

4
След това се разпределя в купички и се оставя да изстине на стайна температура.


Съвет: Изключително подходяща в периода на захранване
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Анна коментира рецептата Салата с моркови и авокадо
Дима Патранескова се регистрира в сайта.
Пенка Петрова се регистрира в сайта.
Krisi Erusalimova се регистрира в сайта.
Денислав коментира рецептата Винен кебап с бял ориз
Hristo Draganov се регистрира в сайта.
София Йорданова публикува рецептата Брауни
Desislava Genova публикува рецептата Султан кебап
Desislava Genova публикува рецептата Ванилови кравайчета
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта