Плодово-млечна каша

Дата: 01.10.2015
Източник: Бон Апети
Плодово-млечна каша
 
Необходими продукти:
20 г праскови
20 г ябълки
20 г малини
2 ч. л. захар
2 ч. л. нишесте (картофено, царевично, пшенично)
150 мл адаптирано мляко
 

Начин на приготвяне:
1
Плодовете се почистват, измиват се и се
нарязват надребно. Сваряват се до омекване в подсладена с 1 ч. л. захар вода и се пасират.
2
Нишестето се разтваря в малко студена вода и заедно с плодовата смес се оставя да заври. Бърка се до получаване на гъста каша.
3
След сваряването се охлажда леко и се добавя затопленото и подсладено мляко. Кашата се разбърква и е готова за консумация.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


jamalka сготви Хачапури
Petya Zabunova коментира рецептата Тирамису
Анна коментира рецептата Бананов сладолед
Анна коментира рецептата Бананов пай
Анна коментира рецептата Кокоски
Анна сготви Кокоски
Анна коментира рецептата Шоколадово „Маскарпоне”
ani_borisowa коментира рецептата Хачапури
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта