Козуначени брускети с плодове
Лора и Стоян
8. |
Изпрати
лично съобщение |
18.11.2013 Много вкусно :)
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
10.11.2013 Вместо дюли използвах 2-3 банана, които ми бяха подръка. Карамелизирах ги и с малко мляко.
Грисът сготвих с мляко и вода (понеже нямах пък сметана). Получи се доста добре - много красиво накрая, след като обърнах йенската тенджера, в която на дъното бях наредила карамелизираните банани, предварително нарязани на шайби.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
24.10.2013 С компот също става. Само трябва да се отцеди плода от сока.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
17.10.2013 Страхотна е! Препоръчвам на всички да я опитат!!!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
31.10.2013 Добавих, 2 лъжици ром. Получи се прекрасно.
|
Толкова сме свикнали морковите да са оранжеви на цвят, че почти не бихме могли да...
Всички сме чували, че колкото по-тъмно на цвят е брашното, толкова по-пълнозърнесто и съответно –...
Вече броим часовете до премиерата на новия шести сезон на „Бон Апети“ по 24Kitchen. Знаем, че...
Ароматерапия в кухнята Дори и на пръв поглед да звучи невероятно, приготвянето на храна с цветя,...
Родината на сладките картофи (патати) е районът на Централна Америка и Карибските острови. Според археологически...