Кюфтета  с магданоз
Нашите кулинари
        
        








| 5. | Изпрати лично съобщение | 15.08.2015 Крекерите станаха вкусни.  Следващият път също бих добавила още малко сол. | 
| 4. | Изпрати лично съобщение | 17.04.2014 Крекерите са прекрасни, само на мен лично не ми допадна розмарина, въпеки че много го харесвам. Може да се добави и малко повече сол, но това е на вкус :)
 | 
| 3. | Изпрати лично съобщение | 28.03.2014 Аз сложих кафява захар и хималайска сол. Не ги нарязах на квадрати, а ги направих с формички (за да станат по-привлекателни за детето:) ). Станаха много вкусни и по нищо не отстъпват на купените. Поръсих част от тях със сусам. Предстои да се опитат от малкия кулинарен критик.  | 
| 2. | Изпрати лично съобщение | 03.04.2014 Габриела, не се отказвай. Надяваме се, скоро да ти се получат добре и да споделиш резултата с нас! Успех! :) | 
| 1. | Изпрати лично съобщение | 30.03.2014 Ама хич не ми се получават крекерите, остават сухи. Или ги пека повече от нужното или ми е малко мазнината :( в графа \"предизвикателства\" са ми :) | 

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...