Гювечета „Капрезе“
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
03.09.2016 Много фин вкус!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
17.07.2016 Вместо рикота използвах домашна извара. Хареса ни много!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
28.06.2016 Получи се страхотно ! Опитайте и вие,ще ви хареса резултатът
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...