Тутманик
Лора и Стоян
36. |
Изпрати
лично съобщение |
20.04.2023 Стана много вкусен. Обаче сместа ми се получи по-течна от очакваното и се наложи да добавям брашно, около 250 гр брашно на доза ( правих 4 дози накуп за Великден).
|
35. |
Изпрати
лично съобщение |
21.05.2021 Много ми харесва.
|
34. |
Изпрати
лично съобщение |
01.05.2021 Изглежда чудесно,надявам се и на вкус да съм се справила.Не беше трудно,като за първи път си е направо супер.
|
33. |
Изпрати
лично съобщение |
20.04.2020 Това е първият козунак ,който правя по принцип и ползвах вашата рецепта. Стана много хубав, доволна съм.
|
32. |
Изпрати
лично съобщение |
20.04.2020 Вкусно
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...