Винена супа от Золотурн
Нашите кулинари
        
        






| 4. | Изпрати лично съобщение | 20.04.2017 Радвам се, че ви е харесала рецептата. Смелен на прах чимена също много ми е любима подправка, просто тук съм използвала на зърна. А цвеклото го  преоткрих! | 
| 3. | Изпрати лично съобщение | 02.04.2017 мерси Руми,аз слоших сминдух на прах, понеже не намерих на зърна.Аз обичам червено цвекло, а и децата го харесаха на пюре.Благодаря.Снимка другия път. | 
| 2. | Изпрати лично съобщение | 20.03.2017 Може и да не го добавяте, ако не ви харесва. Кърито има много богат аромат и вкус. Ако все пак решите, в по -малка концентрация чимена (сминдух) се съдържа в готова смес меродия.
 Лично на мен ми харесва заради приятния си аромат, който ми създава топлота. | 
| 1. | Изпрати лично съобщение | 16.03.2017 с какво мога да заменя чимена | 

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...