Ризото с червено цвекло
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
14.12.2022 Много успешна рецепта! Всички ги харесаха. Пестото е чудесна добавка, може да се гарнират и с кисело мляко с чесън.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
18.10.2014 Страшно вкусни са, имаха голям успех. Харесаха ги дори хора, които не обичат леща. Самите кюфтенца стават малко сухи, обаче пестото компенсира това идеално. Нямах \"Грана падано\" и сложих кашкавал, но въпреки това стана чудесно, може спокойно да се маже на филийка и без кюфтенцата :)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
04.12.2013 Много ми харесаха като идея,но за съжаление в готов вариант нещо не ми допаднаха,бяха изключително сухи!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
17.10.2014 Валентина, можеш да замениш сиренето Грана падано с Пармезан. Ако желаеш, може да не използваш сирене, но тогава вероятно ще се наложи да сложиш още малко бадеми, за да постигнеш желаната консистенция.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
10.10.2014 Здравейте. С какво мога да заменя сиренето Грана падано? Благодаря
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...