Безмесна мусака с тиквички
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
25.01.2023 Не ми хареса вкусът на това ястие. Хрянът май не е за всеки, а с комбинация от пържено кюфте ми дойде тежко. Самите кюфтета не са лоши, но в мое изпълнение като че ли усещах сурова смляната риба вътре. Направих рецептата с филе от прясна ципура. Може би има значение каква е рибата. Консистенцията ми се получи плътна, но все едно бяха сурови отвътре, инак отвън - добре запържени и покафенели.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...