Тарт с лешници и круши
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
27.12.2016 Благодаря ви !
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
26.12.2016 Таня, конкретно в тази рецепта не препоръчваме замяна на глюкозата с друг продукт. Ако в случая глюкозата се замести със захар, сладкишът ще стане по-сладък и няма да е лепкав, а ако се замести с мед пак ще е по-сладък и пак няма да е толкова лепкав. Глюкозата пречи на захарта да кристализира и именно заради това свое качество присъства в тази рецепта - защото помага, кейкът да остане влажен и мек (ако се приготви само със захар, то тя ще кристализира и ще стане твърда).
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
15.12.2016 Може ли да заменим глюкозата с нещо друго?
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
15.12.2016 Много вкисно
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...