Фиш енд чипс 2
Нашите кулинари






| 4. |
Изпрати
лично съобщение |
10.05.2016 Георги, пече се за същото време, на 160 градуса, като препоръчваме, да се покрие с фолио, за да не се напълни с вода.
|
| 3. |
Изпрати
лично съобщение |
14.04.2016 Много добре изглежда.А в конвектомат на пара на колко градуса би трябвало да се пече и за колко време?
|
| 2. |
Изпрати
лично съобщение |
16.02.2014 Бързо, лесно и вкусно! Идеалното предястие! Става страхотен, дори ако нямаме всички необходими зеленчуци за плънката!
|
| 1. |
Изпрати
лично съобщение |
06.01.2014 Любимо предястие за топлите летни вечери. А и чашка бяло винце винаги стои добре до този терин.
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...