Тарт с маскарпоне и рикота
Нашите кулинари





| 19. |
Изпрати
лично съобщение |
08.02.2022 Здравейте, Макака! Не е нужно да печете на долен реотан, а може би още десетина минути да се изпекат изцяло. Поздрави от нас!
|
| 18. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 05.02.2022 Ето и снимка от мен
|
| 17. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 05.02.2022 Много вкусно стана! Аз също нямам формички за крем брюле. Пекох във керамични формички, които са по високи и по-малки. Горната половина стана чудесно, но отдолу не се опече. Трябваше да пека повече време или да пусна само на долен реотан?
|
| 16. |
Изпрати
лично съобщение |
23.11.2015 Чудесна рецепта! На нас със съпруга ми много ни допадна, точно по вкуса ни :))) Пекох в по-малки формички и затова ми се получиха 6 порции и пекох малко по-дълго - около 30-35 мин, защото след 20 още не беше готово, но това може би зависи от моята фурна. Много вкусно се получи, а и видът му е като от сладкарница :)))
|
| 15. |
Изпрати
лично съобщение |
05.02.2015 Прекрасен десерт!
Подходящ за всеки сезон и по всяко време!
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...