Маниока с наденица

Дата: 16.03.2010
Източник: Бон Апети
Маниока с наденица
 
Необходими продукти:
400 г маниока
200 г бекон
200 г сурово сушена или сурова наденица
1 глава лук
2 банана
50 мл вино
2 с. л. краве масло
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Беконът се реже на кубчета и се запържва за 2–3 минути на сух тиган, след което се изважда в чиния.
2
В мазнината от бекона се слага наденицата, на която се правят леки разрези, запича се по 3–4 минути от всяка страна и се добавя наситненият лук. Всичко се задушава с половината вино.
3
Маниоката се реже на шайби и се вари в подсолена вода около 10 минути. Сварените шайби се сотират за 1–2 минути в сгорещеното масло и се задушават с останалото вино.
4
Шайбите маниока се редят в порционна чиния, до тях се поставя наденицата, която се гарнира с нарязаниите на кубчета банани, предварително смесен със запържения бекон.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


180 ДУШИ ОНЛАЙН
Raim Arzu се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Картофена фритата
G. коментира рецептата Картофена фритата
G. коментира рецептата Печени картофи по провансалски
G. коментира рецептата Тиквички ала пармиджана
Мира Годинячка коментира рецептата Морковен чийзкейк
Мария Глухчева се регистрира в сайта.
Мария коментира рецептата Сладкиш „Негърче“
Мария се регистрира в сайта.
Десислава се регистрира в сайта.
Славина Видева се регистрира в сайта.
мариела коментира рецептата Йоркширски пудинг с билки
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта