Плоски хлебчета
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
06.10.2015 Вкусни са , много и бързи .
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
08.05.2015 Мерити, маята може да не е шупнала, ако млякото е прегряло. Принципно, когато се използва суха мая не е задължително, тя да шупва предварително. Важно е тестото да втаса.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
07.05.2015 Само не можах да разбера, защо сухата мая не ми шупна в млякото както пише в начина на приготвяне. Много вкусни се получиха, но солта на зелените маслини дойде в повече.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
29.09.2014 Добавих малко кайма и замених сумака с чубрица и се получиха много добре.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
15.08.2014 вкусно!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...