Меденки

Вкусни домашни меденки
ТИТЛА: Хоби готвач
Дата: 01.12.2015
Меденки
 
Необходими продукти:
2 яйца
200 г брашно
2 ч. л. канела
4 с. л. мед
2 с. л. олио


Начин на приготвяне:
1
В купа се разбиват яйцата, медът и брашното, до получаване на каша.
2
Добавят се канелата и олиото, и сместа се бърка до хомогенизиране.
3
От сместа, с лъжица, върху хартия за печене се оформят малки кръгчета, с диаметър от около 5 см.
4
Меденките се пекат около 7-8 минути в предварително загрята на 190 градуса фурна, докато покафенеят.



Съвет:
Меденките могат да се сервират със сладолед или да се гарнират с шоколадов топинг.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: