Зеленчуци на фурна
Нашите кулинари
        
        





| 12. | 
                     Изпрати 
                лично съобщение  | 
                19.05.2019 Оризът стана перфектен! 
                 | 
| 11. | 
                     Изпрати 
                лично съобщение  | 
                ![]() 21.12.2018 И аз правих суши за първи път и съм доволна от резултата. Благодаря за подробно описаните стъпки, особено за приготвянето на ориза! 
                 | 
| 10. | 
                     Изпрати 
                лично съобщение  | 
                07.05.2017 много добра рецепта 
                 | 
| 9. | 
                     Изпрати 
                лично съобщение  | 
                ![]() 29.05.2016 Страхотни насоки за работа с ориза и като цяло за хосомаки и футомаки рулцата. Перфектна за припомняне на основните стъпки за хората, които не приготвят често суши като мен. Благодаря! :) 
                 | 
| 8. | 
                     Изпрати 
                лично съобщение  | 
                27.05.2016 Сварих ориза както беше посочено тук, а не от опаковката. Също така, го оставих около 10-15 минути повече, да изстине. На 500 гр. ориз сложих двойно оцет, който сам си направих. Честно казано се получи супер, адски е вкусен. А за сушито да не говорим, беше направо божествено.  Това в ресторанта пасти да яде. 
                 | 

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...