Ябълкови бисквити с гауда
Лора и Стоян
15. |
Изпрати
лично съобщение |
13.02.2022 Стана вкусна и я изядохме, но беше много мазна, дори с 40 гр масло (вместо с 80). А корите прекалено много се трошат.
|
14. |
Изпрати
лично съобщение |
31.01.2021 Вкусна е, но много мазна се получи, дори с по-малко масло.
|
13. |
Изпрати
лично съобщение |
09.03.2016 Става изключително вкусна пица, тънка, уникална. Понеже нямах домати сложих доматена паста и прибавих шунка между корите, а отгоре царевица.
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
21.07.2015 Уникално вкусно е....трети ден поред я правя и всеки път е по -вкусна и по-вкусна:)))) не препоръчвам други сирена, аз пробвах, леко се степва , или трябва да се изчака да изстине, но днес пробвах с настъргана шунка, два пласта, просто уникално....:)
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
16.05.2014 Благодаря ви за хубавата рецепта. Стана много вкусна.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...