Пълнени патладжани с пилешко месо, лук и домати

Апетитни лодки от патладжан с неповторим вкус и аромат
ТИТЛА: Експериментатор
Дата: 07.11.2021
Пълнени патладжани с пилешко месо, лук и домати
 
Необходими продукти:
2 патладжана
1 глава лук
1 кг пилешко месо
1 домат
3 с.л. олио
2 щипки чубрица
2 щипки черен пипер
сол на вкус


Начин на приготвяне:
1
Патладжаните се разрязват на две по дължина. Половинките се издълбават като лодки. Поставят се в тенджера за готвене на пара, и се готвят, докато омекнат. Вътрешността на патладжана се накисва в студена вода.
2
Месото се нарязва на малки парчета и се запържва. Прибавя се и нарязаният на ситно лук, заедно с нарязаната вътрешност на патладжаните.
3
Като омекнат, се добавят нарязанияте домата и подправките. Лодките се пълнят и се заричат до готовност.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


171 ДУШИ ОНЛАЙН
Ivaylo Yordanov Zemenski се регистрира в сайта.
Daniela Guneva коментира рецептата Печена свинска плешка
Ясен Симов се регистрира в сайта.
Anna Stamatova коментира новина Как се готви киноа?
Anna Stamatova се регистрира в сайта.
Лилия Талева коментира рецептата Печен боб със суджук
Mimkaa Georgieva се регистрира в сайта.
diddoni се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: