Пастет от пилешки дробчета по тоскански

Дата: 07.04.2016
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
300 г пилешки дробчета (охладени)
50 г бекон „Панчета“ (на резени)
5 г сушени манатарки
250 мл зеленчуков бульон
1 връзка магданоз
1 глава лук шалот
1 скилидка чесън
1/2 стрък стеблена целина
1/2 морков
2 с. л. краве масло
сокът от 1/2 лимон
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Пастет от пилешки дробчета по тосканскиЛукът, целината, морковът и чесънът се обелват и се наситняват. Запържват се на слаб огън в маслото.
2
Пастет от пилешки дробчета по тоскански 2Щом омекнат, се прибавя беконът и се оставя да се запържи.
3
Пастет от пилешки дробчета по тоскански 3Слагат се почистените дробчета и наситненият магданоз. Когато се запържат, се прибавят бульонът и гъбите.
4
Пастет от пилешки дробчета по тоскански 4След 5–10 минути се овкусява със лимоновия сок, сол, черен пипер и се пасира.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

29.01.2019
Здравейте! Има се предвид да не са замразени.
1.
Изпрати
лично съобщение

14.01.2019
Здравейте.Дробчетата пише, че са охладени сваряват ли се предварително .?И за колко минути? Благодаря.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


162 ДУШИ ОНЛАЙН
Емилия коментира рецептата Печен крем с ябълки и орехи
Iva Daskalova се регистрира в сайта.
Lysi Chavdarova се регистрира в сайта.
Stella Kumanova коментира рецептата Тирамису
Stella Kumanova се регистрира в сайта.
Cvetelina Ivanova се регистрира в сайта.
Мони Славчева се регистрира в сайта.
Антония Ангелова се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта