Пастет от пилешки дробчета по тоскански

Дата: 07.04.2016
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
300 г пилешки дробчета (охладени)
50 г бекон „Панчета“ (на резени)
5 г сушени манатарки
250 мл зеленчуков бульон
1 връзка магданоз
1 глава лук шалот
1 скилидка чесън
1/2 стрък стеблена целина
1/2 морков
2 с. л. краве масло
сокът от 1/2 лимон
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Пастет от пилешки дробчета по тосканскиЛукът, целината, морковът и чесънът се обелват и се наситняват. Запържват се на слаб огън в маслото.
2
Пастет от пилешки дробчета по тоскански 2Щом омекнат, се прибавя беконът и се оставя да се запържи.
3
Пастет от пилешки дробчета по тоскански 3Слагат се почистените дробчета и наситненият магданоз. Когато се запържат, се прибавят бульонът и гъбите.
4
Пастет от пилешки дробчета по тоскански 4След 5–10 минути се овкусява със лимоновия сок, сол, черен пипер и се пасира.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

29.01.2019
Здравейте! Има се предвид да не са замразени.
1.
Изпрати
лично съобщение

14.01.2019
Здравейте.Дробчетата пише, че са охладени сваряват ли се предварително .?И за колко минути? Благодаря.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


141 ДУШИ ОНЛАЙН
Яндже сготви Брауни
Спасов коментира рецептата Лесен ябълков сладкиш
ani_borisowa коментира рецептата Дип от патладжани
Lora Manova-Dzhekova коментира рецептата Дип от патладжани
TE коментира рецептата Кръмбъл със смокини
Антония коментира рецептата Булгур пилаф със спанак
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта