Пастет от пилешки дробчета по тоскански

Лесен за приготвяне и много вкусен
Източник: Бон Апети
Дата: 07.04.2016

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
300 г пилешки дробчета (охладени)
50 г бекон „Панчета“ (на резени)
5 г сушени манатарки
250 мл зеленчуков бульон
1 връзка магданоз
1 глава лук шалот
1 скилидка чесън
1/2 стрък стеблена целина
1/2 морков
2 с. л. краве масло
сокът от 1/2 лимон
сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Пастет от пилешки дробчета по тоскански
Лукът, целината, морковът и чесънът се обелват и се наситняват. Запържват се на слаб огън в маслото.
2
Пастет от пилешки дробчета по тоскански 2
Щом омекнат, се прибавя беконът и се оставя да се запържи.
3
Пастет от пилешки дробчета по тоскански 3
Слагат се почистените дробчета и наситненият магданоз. Когато се запържат, се прибавят бульонът и гъбите.
4
Пастет от пилешки дробчета по тоскански 4
След 5–10 минути се овкусява със лимоновия сок, сол, черен пипер и се пасира.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

29.01.2019
Здравейте! Има се предвид да не са замразени.
1.
Изпрати
лично съобщение

14.01.2019
Здравейте.Дробчетата пише, че са охладени сваряват ли се предварително .?И за колко минути? Благодаря.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


180 ДУШИ ОНЛАЙН
Ivaylo Yordanov Zemenski се регистрира в сайта.
Daniela Guneva коментира рецептата Печена свинска плешка
Ясен Симов се регистрира в сайта.
Anna Stamatova коментира новина Как се готви киноа?
Anna Stamatova се регистрира в сайта.
Лилия Талева коментира рецептата Печен боб със суджук
Mimkaa Georgieva се регистрира в сайта.
diddoni се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: