Нудли със свинско
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
18.02.2018 Като любител на патладжана, веднага я направих тази рецепта. Единственото което не ми хареса, че когато се пържат в толкова мазнина (той е като гъба и попива много), след това яденето ми стана прекалено мазно.
Със сигурност пак ще я повторя, но тази път или ще ги гриловам, или пък просто ще ги изпържа в по малко мазнина :))))
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...