Печена ряпа с горчичен сос

Перфектно зимно мезе
Източник: Бон Апети
Дата: 26.02.2016

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 ряпа „Дайкон“ (1 кг)
5–6 стръка мащерка
2 с. л. дижонска горчица
2 с. л. зехтин
2 с. л. лимон
2 с. л. олио
сол на вкус

Бон Апети препоръчва:

Начин на приготвяне:
1
Печена ряпа с горчичен сос
Ряпата се реже на гредички, които се овкусяват със сол и олио и се подреждат в тава с незалепващо покритие.
2
Печена ряпа с горчичен сос 2
Пекат се в загрята на 180 градуса фурна с вентилатор до златисто – около 20 минути.
3
Печена ряпа с горчичен сос 3
Горчицата се разбърква със сока от лимон, зехтина и наситнената мащерка.
4
Печена ряпа с горчичен сос 4
Ряпата се сервира със соса.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

18.11.2016
Стеахотно предложение, вкусът наистина е изненадващ! Аз добавих цвекло и пащърнак.
1.
Изпрати
лично съобщение

04.03.2016
На пръв прочит рецептата е странна, но вкусът е страхотен и различен.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: