Яхния от патладжани
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
30.08.2014 Използвах пресни домати, защото сега им е сезонът. И не ги сложих всички в тиган, а само пасираните. Получи се заливка отдолу. А върху яйцата нарязах домати на кръгчета. МНОГО ЛЕСНА РЕЦЕПТА!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
08.03.2014 Прекрасна и свежа идея за нещо традиционно и обикновено!Вкусно и лесно!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
03.10.2013 Мноооого вкусно! И различно!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
23.12.2013 Наистина много вкусно.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Много вкусно :-)
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...