Картофена торта със спанак и сирене
Лора и Стоян
24. |
Изпрати
лично съобщение |
27.04.2021 За четвърти път използвам рецептата. Два часа във фурната е твърде малко време. Пекох три часа без да проверявам степента на готовност и след това през 15 мин хвърлях по едно око на тавата докато не беше готово.
|
23. |
Изпрати
лично съобщение |
22.03.2021 Вече трети път я приготвям тази рецепта. Жалко, че отново не се сетих да направя хубава снимка преди да бъде нападнато агнешкото.
|
22. |
Изпрати
лично съобщение |
06.05.2018 И аз пекох 2 часа с фолио и после още 40 мин.на 200 градуса за коричка
|
21. |
Изпрати
лично съобщение |
22.05.2016 Страхотна рецепта! Цялата тава изчезна преди да успея да я снимам - това е показателно. Аз обаче първоначално покрих тавата с фолио и пекох 3 часа, а после махнах фолиото, за да се получи коричка. Страхотно!
|
20. |
Изпрати
лично съобщение |
05.05.2016 Получи се невероятно вкусно, крехко и сочно!!!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...