Гризини
Нашите кулинари





| 3. |
Изпрати
лично съобщение |
25.09.2014 Невероятна! Благодря за рецептата!
|
| 2. |
Изпрати
лично съобщение |
24.09.2014 Аз не прибавям консервираща подправка. И моите количества на сол и оцет са различни. За пикантност прибавям люта чушка.
|
| 1. |
Изпрати
лично съобщение |
24.09.2014 Подобни краставички (с оцет) могат да се купят във всеки магазин, и да си призная не виждам интерес да си ги приготвяме у дома...
За мен най-добра си остава класическата българска рецепта на кисела краставичка с млечно-кисела ферментация, която съдържа полезни за стомашно-чревния тракт бактерии. Не само вкусът е далеч по-приятен, но притежават и здравословен ефект сравним с този при консумация на естествено кисело мляко.
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...