Пиле с „Горгонзола”

Дата: 17.05.2015
Източник: Красимира
ТИТЛА: Експериментатор
Пиле с „Горгонзола”
 
Необходими продукти:
2 пилешки филета
2 пилешки горни бутчета
4 с. л. сметана
100 г сирене „Горгонзола” (или друг вид синьо сирене по
1 глава лук
1 с. л. доматено пюре
захар
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Посолете пилешкото месо, изпържете го в сгорещена мазнина и го извадете в чиния.
2
В същия тиган задушете нарязания на полумесеци лук и добавете последователно сиренето, сметаната и доматеното пюре.
3
Овкусете с подправките и бъркайте около 4-5 минути, след което махнете тигана от котлона.
4
Залейте пилето със соса и поднесете.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


112 ДУШИ ОНЛАЙН
Марина Радева коментира рецептата Малинова торта
Рози коментира рецептата Сладкиш с рикота и боровинки
Ekaterina Blohina се регистрира в сайта.
Lisa S Slav коментира рецептата Пилешко с патладжани
Popova Stefka се регистрира в сайта.
Gerrii Karova се регистрира в сайта.
KREMCHO коментира рецептата Баварски портокалов крем
Tsvetelin Petrov се регистрира в сайта.
Pavlinka Boneva се регистрира в сайта.
Милена Колева се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта