Пилешки пържоли с моркови и майонеза
Лора и Стоян
21. |
Изпрати
лично съобщение |
22.02.2023 Стават много добре. Както бутчета, така и крилца.
|
20. |
Изпрати
лично съобщение |
12.01.2017 Много вкусно беше , направих ги с обикновена горчица .
|
19. |
Изпрати
лично съобщение |
31.03.2016 :)
|
18. |
Изпрати
лично съобщение |
31.03.2016 Ползвах класическа горчица...капнах по една капка олио по време на печенето
|
17. |
Изпрати
лично съобщение |
25.03.2016 Страхотна рецепта! Става и с двете части на бутчето. ;)
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...