Пилешки бутчета на грил с боровинков сос
Лора и Стоян
600 г пилешко бонфиле 600 г пасирани домати (от бутилка) 50 г сирене „Пармезан“ 80 мл зехтин 3 скилидки чесън 1 глава лук 1/2 връзка босилек 1/2 ч. л. захар сол и черен пипер на вкус брашно за овалване |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
10.11.2020 Невероятно основно ястие, с удоволствие отново ще си го приготвим в нашето семейство :)
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...